Förvaltning för Bostadsrätter

Fastighetsjour Stockholm

Begränsa skador snabbt – oavsett tid på dygnet med Svanströms El & VVS fastighetsjour. För dig som fastighetsägare är en fastighetsjour din är försäkran mot akuta fel som kan uppstå i bostadsrättsföreningen eller den kommersiella fastigheten.

Photo 1

Skulle det plötsligt uppstå vattenläckor, eller om värmepumpen stannar när det är kallt ute, eller sker ett plötsligt elavbrott – då står vår fastighetsjour till ert förfogande för omedelbara reparationer – oavsett tid på dygnet. Vi har kvalificerad personal inom el & vvs på jour dygnet runt redo att rycka ut.

 

En vattenläcka tar inte hänsyn till vanliga kontorstider och akuta problem eskalerar snabbt och kan orsaka stora skador på fastigheten. Därför har vi kvalificerade elektriker och jourmontörer dygnet runt i Stockholm som kan rycka ut och åtgärda akuta fel såsom strömavbrott och vattenläckor. Det blir din trygghet som fastighetsägare.

 

När olyckan är framme – även efter vanliga kontorstimmar – då behöver ni en fastighetsjour.

 

Allt som innebär akut fara för fastigheten åtgärdas på plats oavsett tidsåtgång, om annat gör vi temporära reparationer så åtgärdar vi i regel felet nästa dag under normal kontorstid. Detta arbetssätt säkerställer minsta möjliga påverkan i fastigheten samtidigt som det minimerar kostnaden för föreningen. Bildtext: Om ett akut fel uppstår – tex att en vattenledning går sönder – då tar vår fastighetsjour hand om det oavsett tid på dygnet.

Anslut er Fastighet
Med Svanströms Fastighetsservice får du

  • Kostnadseffektivt fastighetsunderhåll från erfarna El & VVS-tekniker
  • EL & VVS-jour för fastigheten dygnet runt
  • Kompetens för våtrumsarbeten, renoveringar & ombyggnationer
  • Kostnadsfri telefonsupport året om